Eladó ház Budapest XXII. kerület 200 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 200 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 200 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7997886
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 7 szobás: 163 millió Ft

163 millió Ft
815 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1021 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 473 068 Ft
Második évtől
645 598 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy csodálatos családi ház Buda Nagytétény egyik csendes részén! Az ingatlan kiváló elhelyezkedése és számos kényelmi funkciója mellett ideális választás lehet családok, vagy akár nagyobb baráti társaságok részére. A telek mérete impozáns 1021 négyzetméter, amelynek köszönhetően elegendő tér áll rendelkezésre a szabadidős tevékenységeknek, kerti összejöveteleknek, vagy éppen kertészkedésnek. Az ingatlan összesen 200 négyzetméteres, mely magában foglalja a földszinti és felső szinti tereket, valamint a kiválóan kialakított pincét. A földszinten található egy tágas amerikai konyhás nappali, két hálószoba, vendég WC, mosókonyha, fürdőszoba, spájz, és egy gyönyörű fedett terasz, amely ideális hely a kikapcsolódásra és pihenésre. Az emeleten négy kényelmes szoba, egy fürdőszoba WC-vel, valamint két erkély várja az új tulajdonost. A pince területe 34 négyzetméter, és két különálló helyiséget foglal magában: egy 18 négyzetméteres hobbiszobát és két tárolót, melyek közül az egyikben elhelyezkedik a fűtésrendszer. A pince belmagassága 187 centiméter. Az ingatlan fűtését modern kondenzációs kazán biztosítja, amelyet mindössze két évvel ezelőtt szereltek fel. A földszinten padlófűtés és radiátorok, míg a felső szinten kizárólag radiátorok gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről. A ház 1994-ben épült, a garázs későbbi kiegészítésként került hozzáépítésre. Az épület teljes körű szigeteléssel rendelkezik, műanyag nyílászárókkal és Bramac cseréppel. Az elmúlt két év során számos felújítás történt, beleértve az új konyhát, a szobákban és nappaliban elhelyezett modern vinil burkolatokat, külső és belső festést, valamint az alumínium redőnyök cseréjét. Az ingatlanban kialakított riasztórendszer fokozza a biztonságot, míg a felső szinten és a nappaliban található klímaberendezések gondoskodnak a tökéletes hőmérséklet és komfort érzetről. Az elektromos garázskapuk és kapu könnyű és kényelmes hozzáférést biztosítanak, és a kertben található 3 körös öntözőrendszer és csöpögtető rendszer gondoskodik a zöld környezet megfelelő gondozásáról. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé! Hívjon minket még ma, hogy megtekintést egyeztessünk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
világos
amerikai konyha
erkély
terasz
pince
beépített konyhabútor
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Manhertz Éva Manhertz Éva Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Manhertz Éva Manhertz Éva Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY