Eladó ház Pécel 106 nm
Eladó ház Pécel 106 nm
Eladó ház Pécel 106 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7751129
Referenciaszám: H468074
Frissítve: 20 napja

Pécel eladó családi ház 4 szobás: 86 millió Ft

86 millió Ft
811 321 Ft/m²
106 m²
Alapterület
186 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 594 Ft
Második évtől
340 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pécelen - szinte egybe épülve Budapesttel - egy 4 szobás felújított, tágas, világos nettó 108 nm-es, bruttó 155nm-es tégla építésű ingatlan. Lokáció szempontjából, Pécel központi részén mégis csendes helyen található - háztól pár perc távolságra a 169E jelű BKV busz megállója található, mely az Örs Vezér tere végállomástól indul. A lakás DK-i tájolású, sok ablakos, így mindig világos. A szobák (13,7+12+15nm) külön bejáratúak. A ház központi részén a tágas konyha-étkező- nappali, mely egy légtérben találhatóak, funkciójukban jól elkülönülnek. A nappaliból a teraszra juthatunk, ami fedett és árnyékolható. A kellemes hőérzet eléréséhez klíma is beépítésre került. A fűtésről és a melegvízről gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A ház egyik ékköve a világos, ablakos, 15nm-es kádas fürdőszoba. A ház része egy földszinti garázs (15,6nm), melyből egy pince (42,4nm) nyílik - infra-szaunával. Az udvarra több autónak is van beállási lehetősége. Azoknak ajánlom, akik nem szeretnének felújítással foglalkozni - itt minden kitűnő állapotú - csak a költözésre kell fókuszálni. A lakás megvásárlásához banki hitelfelvétellel, lakáskassza megtakarítással, vagy a “2019. júliusától tovább bővült használt lakás után felvehető családi otthonteremtési kedvezménnyel (CSOK) + kamattámogatott hitel konstrukcióval és a babaváró program keretében felvehető összeggel vásárlók megkeresését is szeretettel várom !!! Az igénylési feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, az Otthon Centrum hitelközvetítő munkatársával együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére! Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, megelőlegezett bizalmát előre is megköszönve, akár a hétvégén is várom szíves jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Terasz:
22,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Olaszi Ferenc Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Olaszi Ferenc Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY